Siirry sivun sisältöosaan
Viitasaaren vaakuna


 
Tekstin koko Tekstin koko: suurenna Tekstin koko: pienennä
 

Päävalikko

Palvelut asukkailleYrittäjäMatkailijaAsumaanHallintoYleistäTapahtumatKysymys - vastauspalstaYhteystiedot

Arkistovuosi

2014 2013 2012

TARJOUSPYYNTÖ KAIVUKONEISTA

Viitasaaren kaupungin tekninen toimisto pyytää tuntihintatarjoustanne vuodelle 2013 kaivukoneista. Työ ei ole jatkuvaa, vaan koneita tarvitaan tilapäisesti erilaisiin pieniin maanrakennustöihin.

Konetta tarvitaan kaavateiden korjauksiin, puistojen ja satamien hoitoon ja kaupungin rakennusten lähinnä piha-alueiden huoltotöihin. Tarjousta pyydetään sekä tela-alustaisista että pyöräalustaisista. Työn sujuvuuden kannalta koneen koko tulee olla vähintään 15 tonnia. Tarjota voi myös pienempää konetta, jota käytetään töissä missä varsinaisesti valittu kone ei mahdu työskentelemään. Koneen kuljettajalta vaaditaan vähintään kolmen vuoden kokemus kaivinkoneen käytöstä.

Tarjous tulee antaa ilmoittamalla koneen merkki, malli ja vuosimalli, tuntihinta ja yhdyskuntavelvoitteiden suorittamisesta todistus viimeistään 12.3.2013 klo 13.00 mennessä suljetussa kuoressa. Kuoreen merkki: ”Konetarjous vuodelle 2013”. Tarjous palautetaan osoitteeseen: Viitasaaren kaupunki/tekninen toimi, Keskitie 10, 44500 Viitasaari.

 

Lisätietoja antaa maanrakennusmestari Jukka Rauhala (044-4597382)

Viitasaarella 18.2.2013

Viitasaaren kaupunki/ Tekninen toimi                                                

Takaisin