Siirry sivun sisältöosaan
Viitasaaren vaakuna


 
Tekstin koko Tekstin koko: suurenna Tekstin koko: pienennä
 

Päävalikko

Palvelut asukkailleYrittäjäMatkailijaAsumaanHallintoYleistäTapahtumatKysymys - vastauspalstaYhteystiedot

DEMOKRATIAA

Demokratia-päivä Viitasaaren kaupungintalolla 09.01.2014

Demokratia-päivän 09.01.2014 nauhoite katsottavissa alla olevasta linkistä:

http://live.neukkari.fi/videos/video/1052/in/my-videos/

Username / Käyttäjätunnus: Viitasaari
Password / Salasana: Valtuusto

HUOM! jos sivusto ilmoittaa varmennevirheestä, niin valitse Jatka tähän sivustoon...

 

Demokratia-ilta Viitasaaren kaupungintalolla 11.02.2013

Muistio


Nuorisovaltuusto vaikuttaa

Viitasaaren nuorisovaltuusto ja kaupunginhallitus pitivät yhteisen tapaamisen kaupungintalolla 30.11.2010, jolloin tutustuttiin puolin ja toisin sekä vaihdettiin ajatuksia ajankohtaisista asioista ja nuorison toiveista ja odotuksista Viitasaarella sekä kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista nuorten elämän tukemiseksi kaupungissamme.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sisko Linna toivottaa nuorisovaltuuston ja kaupunginhallituksen edustajat tervetulleiksi

Demokratia-ilta Viitasaaren kaupungintalolla 30. marraskuuta 2010

Muistio

Sosiaali- ja terveystoimen toiminta väistötiloissa

Demokratia-päivä Viitasaaren kaupungintalolla 2. helmikuuta 2009

Kuvat: Tiina Honkanen

Demokratiapäivä kakkukahveineen helmikuun ensimmäisenä maanantaina  houkutteli runsaasti kaikenikäisiä kuntalaisia paikalle.

Kuntavaaleissa 2008 Viitasaari sai keski-iältään Keski-Suomen nuorimman valtuuston ja kuntalaiset kävivät edellisiä kunnallisvaaleja ahkerammin äänestämässä, äänestysprosentti nousi kahdella prosentilla 62 %:iin.

Kaupunginjohtaja Jouko Räsänen  kertoi avauspuheessaan kunnallisesta itsehallinnossa  ja  kuntademokratiasta. Kulttuuritoimenjohtaja Jorma Rihto esitteli uutta Viitasaaren historia-teosta ja kuntalaisille tarjottiin iltapäivällä myös  musiikkiesityksiä. Päivä huipentui valtuustosalissa tapahtuneeseen uusien  päättäjien esittelyyn kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pirjo Grönholm-Paanasen johdolla , jonka jälkeen kuntalaiset esittivät heille kysymyksiä ja toiveita. Omassa puheenvuorossaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Puustinen teki ehdotuksia kuntalaisten ja valtuutettujen tiedonkulun parantamiseksi.

Demokratia-päivä koettiin sekä päättäjien että kuntalaisten  keskuudessa niin hyväksi, että vastaavanlaisia tilaisuuksia tullaan järjestämään myöhemmin uudestaan.