Teknisen toimen toimialajohtajan virka haettavana

23.1.2018 13.00

Viitasaari on n. 6500 asukkaan kehittyvä perhe- ja yrittäjäorientoitunut maaseutukaupunki – Pikkasen parempi periferia. Luonto, rauha ja hyvä olo ovat läsnä heti, kun työpaikan oven suljet.

Viitasaarella arvostetaan sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä. Kaupungin viimeaikaiset investoinnit ovat kohdistuneet lapsiperheiden hyvään arkeen. Viitasaaren sijainti muodostaa kaupungista erinomaisen kohteen uusille viihteen, kaupan ja teollisuuden investoinneille.

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta harjoittavat kuntapariyhteistyötä. Asukkaita kunnissa on yhteensä lähes 11 000. Meillä on yhteiset lautakunnat ja yhteisiä viranhaltijoita. Nyt haemme joukkoomme

 TEKNISEN TOIMEN TOIMIALAJOHTAJAA

vastaamaan Viitasaaren ja Pihtiputaan teknisen toimen johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimialan rakentamiseen liittyvistä tehtävistä, kiinteistönhoidosta, ruoka- ja puhtauspalveluista, yhdyskuntateknisistä palveluista ja maankäytön ja kaavoituksen valmistelutehtävistä. Toimialajohtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja on johtoryhmän jäsen.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta, toimialan tuntemusta sekä kokemusta vastaavissa tehtävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää joko tilojen rakennuttamiseen / rakentamiseen ja ylläpitoon liittyvää osaamista tai maankäytön ja kaavoituksen osaamista sekä näkemystä koko toimialan palveluiden kehittämisestä. Valinnassa arvostetaan lisäksi hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä toimintatapaa, käytännön kokemusta julkisista hankinnoista, kunnallishallinnosta ja –taloudesta. Tarvittaessa hakijalle voidaan tehdä soveltuvuusarviointi.

 Vakituinen virka täytetään 1.6.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Viitasaaren kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa  28.2.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Viitasaaren kaupunki, Keskitie 10, 44500 Viitasaari.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, 044 4597 300, janne.kinnunen@viitasaari.fi tai teknisen toimen toimialajohtaja Tapani Savolainen, 044 4597 380, tapani.savolainen@viitasaari.fi.