Viitasaaren kaupunki hakee sairaanhoitajaa

13.3.2018 7.00

Viitasaaren kaupungin perusturvassa julistetaan haettavaksi

Sairaanhoitajan toimi Viitasaaren terveyskeskuksen vuodeosastolle 1.5.2018 alkaen

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa nro 559/94 , 5 §:ssä säädetty pätevyys. Työ on jaksotyötä ja palkkaus Kvtes:in mukainen. Työpanos kohdistuu pääsääntöisesti lyhytaikaisosastolle.

Tarjoamme monipuolisia hoitotyön tehtäviä ja osaavan henkilöstön tuen.  Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä potilaiden toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa hoito- ja ohjaustyön hallintaa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä.

Työpaikka on savuton ja organisaation päihdeohjelman mukaisesti uusille työntekijöille tehdään huumetestaus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Toimessa on 6 kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV aikaisemmasta työhistoriasta ja opinnoista 11.4.2017 klo. 15 mennessä. Toimiin haku ensisijaisesti kuntarekryn kautta. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi lähettää postitse.

Sairaalapalvelujohtaja
Pirjo Grönholm-Paananen
Sairaalantie 4
44500 Viitasaari
p.044-4597 614
pirjo.gronholm-paananen@viitasaari.fi