Sähköinen asiointi

 

Julkishallinnossa käsiteltäviä asioita on mahdollista saada vireille tai käsiteltäväksi myös sähköpostin välityksellä (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 13/2003).

Kirjaamo

Kaupungin viralliseen sähköpostiosoitteeseen saapunut sähköposti otetaan vastaan keskushallinnossa, josta asiat siirretään käsittelyyn tai valmisteluun asiaa hoitavalle viranhaltijalle tai toimielimen esittelijälle. Kaupungin virallinen sähköpostiosoite on .

Laskutus

Viitasaaren kaupungin verkkolaskuosoite on:

OVT-tunnus: 003702085730
Y-tunnus 0208573 - 0
Operaattori CGI Suomi Oy
Operaattoritunnus: 003703575029

Lasku tulee osoittaa: Viitasaaren kaupunki, PL 36, 44801 Pihtipudas

 Suomi.fi viestit

Suomi.fi on verkkopalvelu, josta löytyvät julkiset palvelut ja tietoa eri tilanteisiin. Suomi.fi tarjoaa julkisen hallinnon asiakkaille pääsyn omiin tietoihin sekä sähköisiin viesteihin ja valtuuksiin helposti yhdestä paikasta. Voit asioida viranomaisten kanssa silloin, kun sinulle sopii – sujuvasti ja turvallisesti.

Suomi.fi on tarkoitettu kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille sekä viranomaisille. Suomi.fin kehittämisestä vastaa Väestörekisterikeskus.

Ota Suomi.fi viestit käyttöön,niin Viitasaaren kaupunki voi lähettää sinulle päätöstietoja ja muita dokumentteja  turvallisesti ja joustavasti tätä kautta.

https://www.suomi.fi/viestit 

 

.