Tule meille yrittäjäksi

Hyvät liikenneyhteydet, monipuoliset yritystilat ja yrittäjää tukevat palvelut luovat erinomaiset puitteet yritystoimintaan ja sen kehittämiseen Viitasaarella. Alueellinen kehitysyhtiö, Witas Oy ja kaupungin kehittämisjohtaja Heikki Vihava ( 459 7393) auttavat yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, mm. liike- ja toimitilatarpeissa.

Viitasaaren Yrittäjät ry valittiin Keski-Suomen v. 2015 parhaaksi paikalliseksi yrittäjäyhdistykseksi. Parhaan paikallisyhdistyksen valinnassa arvioidaan muun muassa yhdistyksen tarjoamaa toimintaa jäsenilleen, viestintää, kuntayhteistyötä ja jäsenkehitystä sekä yhdistyksen luottamushenkilöiden osallistumista alueelliseen toimintaan ja alueellista yhteistyötä. 

 Tee elämäsi U-käännös - Tervetuloa Viitasaarelle yrittämään ja asumaan

 

 

Terve, olen U-käännösasiamies Heikki Vihava. Näytän sinulle miten ja miksi Viitasaarelle kannattaa tulla yrittäjäksi. Katso video alta.

 

 Jokunen rohkea on jo U-käännöksen tehnytkin. Katso alla olevalta videolta heidän tarinansa elämästä ja yrittämisestä Viitasaarella.

 

Hei, jos pohdit oman elämäsi U-käännöstä esimerkiksi paluumuuttoa kotiseudulle Viitasaarelle tai siirtymistä kesäasukkaasta vakituiseksi asukkaaksi ole rohkeasti yhteydessä minuun. Juttelen mielelläni kanssasi unelmistasi ja Viitasaaren tarjoamista mahdollisuuksista.

Heikki Vihava

U-käännösasiamies, Viitasaaren kaupungin kehittämisjohtaja

heikki.vihava (at) viitasaari.fi

Puh. 044 459 7393

 

Tai voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta.

 

Lisätietoa yrityspalveluista

Lisätietoa asumisesta

Lisätietoa vapaa-ajan mahdollisuuksista