lennätintaloViitasaaren  torin äärelle syntyy Lennätintalo - talo täynnä uusia mahdollisuuksia

Tule tutustumaan Lennätintalon suunnitelmiin Keksintöjen viikolle 30.9.- 1.10.2016 Viitasaari Areenalle.

Keksintöjen Viikko on keksintömessutapahtuma, joka kokoaa keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit verkostoitumaan. Keksijät esittelevät tapahtumassa keksintöjään, myyvät patentteja ja hakevat uusia yhteistyökumppaneita. Yrittäjät puolestaan etsivät uusia tuotteita ja ideoita tai esimerkiksi ratkaisua omassa tuotannossa ilmenneeseen ongelmaan.

 

Viitasaaren kaupunki ja Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy ovat käynnistäneet hankkeen Lennätintalon kehittämiseksi.

Tavoitteena on, että entisen ns postitalon tilat saneerataan nykyaikaiseksi toimistohotelliksi, josta voi vuokrata pysyvästi tai keikkaluonteisesti tarpeen mukaisia tiloja. Saman katon alle on tarkoitus kerätä normaalin toimistoinfran lisäksi liiketoimintaa tukevia palveluita, joita talosta jo löytyykin. Yhteistyössä Soneran kanssa voidaan tarjota kaikkiin työskentelyn tarpeisiin riittävät laajakaistayhteydet. Lisätietoja kehittämisjohtaja Heikki Vihava, , puh. 044 459 7393.

Lennätintalon tiloja on suunniteltu kahteen kerrokseen, alakerrassa tulee olemaan mm. ryhmätyö-, kokous-, näyttely- ja myymälätiloja ja yläkerrassa monitoimitila sekä toimisto- ja hiljaisen työn tiloja.

pohjapiirros