Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminnalla tuetaan lapsen kasvua ja kehitystä. Toiminnalla luodaan perustaa hyvälle vapaa-ajanvietolle ja autetaan perheitä kasvatustehtävän toteuttamisessa. Sillä pyritään ennaltaehkäisemään riskitekijöitä, jotka liittyvät lapsen valvomattomaan ajankäyttöön ja yksinoloon.

Vanhemmilta perittävät kuukausimaksut ovat seuraavat:

100 €, mikäli lapsi osallistuu toimintaan keskimäärin 67 tuntia kuukaudessa tai enemmän. Mikäli osallistumisen määrä on keskimäärin 45-66 tuntia kuukaudessa, on kuukausimaksu 70 € tai mikäli osallistumisen määrä on keskimäärin 1 - 44 tuntia kuukaudessa, on kuukausimaksu 45 €.

Toiminta Viitasaarella

Viitasaarella ohjattua aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Haapaniemen koulun tiloissa 1-2 -luokkien oppilaille, erityisoppilaille sekä esikoululaisille. Kerholaiset käyttävät myös koulun piha-aluetta, nuorisotiloja, kirjastoa, urheilukenttää ja lähellä olevaa pururataa. Toimintaan voi osallistua myös muiden koulujen oppilaita. Toimintaa järjestetään koulupäivisin pääosin klo 7.00-17.00 (kouluaika poislukien).

Toiminta Pihtiputaalla

Pihtiputaalla ohjattua aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään 1.-2. -luokkien oppilaille, erityisoppilaille sekä esikoululaisille Putaanvirran koulun tiloissa sekä iltapäivätoimintaa Muurasjärven koulun tiloissa. Kerholaisilla on mahdollista käyttää myös muita koulun tiloja ja piha-alueita hyväkseen kerhon aikana. Toimintaa järjestetään koulupäivisin Putaanvirran koululla aamulla klo 6.45–16.15 (kouluaika poislukien) sekä Muurasjärven koululla koulupäivisin ma - to klo 12.30–16.15.

Yhteystiedot

Viitasaari

Haapaniemen koulu
Rehtori
Jari Kunelius
044 459 7377
jari.kunelius(at)viitasaari.fi 

Pihtipudas

Putaanvirran koulu
Rehtori
Markku Piippo
044 459 6876
markku.piippo(at)pihtipudas.fi

Muurasjärven koulu
Koulunjohtaja
Satu Koljonen
040 860 0708
satu.koljonen(at)pihtipudas.fi 

 

Aamu- ja iltapäivätoiminnan
toimintasuunnitelma